KAYSERİ / MELİKGAZİ - Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi

ETWINNING OKULU PROJESİNDE BÜYÜK BAŞARIMIZ!

NUH MEHMET BALDÖKTÜ ANADOLU LİSESİ “ETWINNING OKULU“ OLDU

eTwinning School 2023-2024 başvuru sonuçları açıklandı. eTwinning Okulu Etiketi başvuru koşullarını gerçekleştiren 7554 okuldan 3541 okul başvuru şartlarını sağlamış ve Okulumuz, süreci başarıyla tamamlayan 2908 okuldan biri olarak eTwinning Okulu Etiketi’ni almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü projeler nedeni ile Brüksel'de bulunan eTwinning Merkezi Destek Servisi (Central Support Service- CSS) tarafından eTwinning Avrupa Okulu etiketine layık görülmüştür.

Okulumuz bu etiket ile Avrupa okulları arasında tanınan bir okul olmuş ve çeşitli seminer, çalıştay vb. etkinliklerde öncelikli olmaya hak kazanmıştır.

Bu süreçte Okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning Okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü Okulumuza kazandıran idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 12:17 - Görüntülenme: 165