1. Proje Başlangıç toplantısı

"Gluten-free Life" eTwinning Projemiz

Kimya öğretmenimiz Seyide Eroğlu`nun ortağı olduğu uluslararası ortaklı ‘Gluten-free Life’ eTwinning projemizin çalışmaları başladı. Projemiz Türkiye ve Kuzey Makedonya ortaklığında yürütülmekte olup, proje dili İngilizce’dir. Günümüzde glutene bağlı hassasiyet ve hastalıkların artması nedeniyle öğrencilerimizin çalışmalarıyla; gluten duyarlılığı ile ilgili rahatsızlıklar konusunda çevremizi bilgilendirmek, çeşitli tarifler öğrenip deneyerek glutensiz beslenme konusunda destek olmak, öğrencilerimizin uluslararası ve proje bazlı çalışmalarda yer almasını sağlamak, araştırma ve sunum yeteneklerinin gelişmesi, grup çalışmalarında yer almaları, çeşitli web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenmeleri gibi kazanımları amaçlıyoruz.

26-01-2024

Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 26.01.2024 16:19 - Görüntülenme: 38